QUI SOM?


Carabau Teatre és un grup de teatre amateur i sense ànim de lucre, que sempre està cercant formes de fer arribar el teatre a la gent, de sentir i fer sentir el teatre. Carabau Teatre és una associació dedicada a difondre espectacles teatrals a nivell nacional. Està formada per actors i actrius amb molts anys d'experiència en el món del teatre, que l'any 2007 van decidir unir les seues forces i la seua passió pel teatre. Així, de la unió d'un grup de joves de la Escola de Teatre “Juan Alabau” d'Alaquàs i alguns altres procedents d'un altre grup local, Carabassa Teatre, va nàixer Carabau Teatre.

Carabau Teatre, en col·laboració amb l'Ajuntament d’Alaquàs, es va proposar portar el millor teatre d’Espanya al nostre poble, al pati del Castell d’Alaquàs, perquè tant els nostres veïns i veïnes com els de poblacions circumdants gaudisquen d'uns dies de teatre inoblidables.

En el nostre recorregut com a grup hem participat en nombrosos certamens de teatre a tota Espannya i hem gaudit de muntatges teatrals d’altíssima qualitat però desconeguts per al públic en general. I ara podem portar eixes creacions a Alaquàs i fer-ho a l'aire lliure i en un lloc espectacular. Alaquàs es mereix un Certamen diferent a la resta. I no estem sols. L'ajuntament d’Alaquàs també ho creu i per açò va fer seu el projecte cedint el Castell i posant a la nostra disposició el personal necessari perquè aquest certamen siga perfecte. I així va ser com va començar tot!

 


I ESCENALAQUÀS

II ESCENALAQUÀS

III ESCENALAQUÀS

IV ESCENALAQUÀS
V ESCENALAQUÀS

VI ESCENALAQUÀS